čtvrtek 12. května 2016

Ice hockey!!!



Český hokejový tým právě porazil Nory (no, spíš by se hodilo říct rozdrtil Nory) a přišel čas přiblížit vám, jak to u nás vypadá v období mistrovství světa. Muž hokej miluje. Během sezóny chodívá pravidelně fandit svému týmu a zápasy na mistrovství sledujeme pravidelně v baru se skupinou kamarádů. To je samozřejmě super zábava a relax a moc mě to baví. Co ovšem tím pádem zanedbáváme je péče o domácnost. 

Den zápasu tedy vypadá tak, že dorazíme z práce, hodíme si věci domů a hurá s vlajkou do baru. Tam díky úžasným výkonům našich hokejistů slavíme dlouho do noci a druhý den nás čeká opět práce. Musím se tedy přiznat, že nestíhám uklízet, nestíhám si vařit obědy na druhý den do práce a už vůbec nestíhám něco přeorganizovávat, třídit nebo krášlit. Fňuk! Ať je mistrovství kdovíjak napínavé a posezení s kamarády zábavné, ještěže jednou skončí :-D


Co ovšem stíhám, a přiznat se prostě musím, je čtení. V očekávání mistrovství mě Mužova skvělá babička vybavila taškou časopisů o bydlení. To abych se zabavila, až Muž bude fandit :-) Takže samozřejmě čtu a čtu a čtu a je to paráda :-) Díky moc!

Takže z toho vyplývá má rada pro ty, které hokej příliš nebaví a nesledují ho. Neřešte, že vás partner nevnímá a vytváří ještě větší nepořádek než obvykle. Prostě si najděte svoje a nezoufejte - ono to jednou skončí :-)


Žádné komentáře:

Okomentovat